Op het door u, bij de bestelling opgegeven e-mailadres, ontvangt u een aantal e-mails met informatie over de status van uw bestelling. In het eerste bericht wordt de ontvangst van uw bestelling bevestigd.De tweede e-mail ontvangt u wanneer de artikelen worden verzonden.

Via de tweede e-mail kunt u gemakkelijk uw verzendingen volgen door te klikken op de link in de e-mail. U wordt dan doorverwezen naar het verzendportaal van DHL, Track en Trace. 

U kunt hier vervolgens precies zien waar uw zending zich op dat moment bevindt.

Ja, u kunt uw bestelling annuleren. Het annuleren van een bestelling is, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Jouwvoetenbankje.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop wel in mindering worden gebracht. Het retour sturen van een pakket kan via onderstaande link:

Klik hier voor het retourportaal.

Ja, het is mogelijk om een voetenbankje met een eigen stof/dessin te laten maken. Hiervoor is het wel nodig om contact op te nemen.

Ja, het is mogelijk om op een voetenbankje te staan. De voetenbankjes zijn namelijk allemaal voorzien van een erg sterk frame gemaakt van een van de sterkste houtsoorten van de wereld, namelijk: Jatoba.